PlasmaMade Air Sensor

PlasmaMade, kjent for sine revolusjonerende filter for avtrekkshette, har nå lagt til en unik luftsensor til serien. Med denne luftsensoren kan du måle fuktigheten, karbondioksid, TVOC (forurensningsgrad) og temperaturen. Den medfølgende appen sikrer at du enkelt kan lese de målte verdiene på smarttelefonen eller nettbrettet.

Hva er det som gjør luftsensoren fra PlasmaMade så nyttig?
Med de fire standard grunnverdiene får du innsikt og råd via appen om hvordan du enkelt kan oppnå riktig bomiljø. Først av alt er dette viktig for helsen din, men absolutt også for lommeboka. Som alle vet, er luftkvalitet veldig viktig for helsen.

Hva måles og hvorfor?
* Temperaturen i rommet du har valgt. Dette er viktig for å oppnå et komfortabelt bomiljø. For høy temperatur kan føre til en ubehagelig følelse og også føre til listløshet. For lav temperatur kan også føre til en ubehagelig følelse og føre til at motstanden din synker.
* Fuktigheten er også veldig viktig, fordi en for lav luftfuktighet kan føre til redusert motstand og for eksempel tørre øyne. På den annen side kan en for høy luftfuktighet gi en akselerert sopp- og bakterievekst i rommet og kan derfor forårsake sykdommer og redusere motstanden.
* Karbondioksid eller CO2-verdien er veldig viktig for å gi en korrekt indikasjon på det levende klimaet i det valgte rommet ditt. En lav CO2-verdi er den mest behagelige å leve i, en litt høyere verdi kan ikke skade, men det er bedre å holde den lav. For høy verdi kan føre til hodepine eller følelse av listløshet og tap av konsentrasjon, noe som får deg til å oppleve en veldig ubehagelig følelse.
* TVOC-verdien gir innsikt i forurensningsgraden i rommet. Jo lavere denne verdien er, jo bedre. TVOC-er skyldes for eksempel matlaging, DIY, røyking eller vaskemaskin og tørketrommel i hjemmet ditt. Kort sagt alt som produserer gass eller støv. For høy konsentrasjon av TVOC kan forårsake lungeproblemer, hodepine, en irritert nese og / eller astma.

Valgfri en svevestoffmodul kan bestilles i appen. Med denne svevestøvsmodulen kan PM 1, PM 2.5 og PM 10 måles. Med svevestøv gjelder også: jo lavere denne konsentrasjonen er, jo bedre. Fint støv er forårsaket av matlaging, peiser, støvsuging, stearinlys etc. For høyt innhold av fint støv kan føre til luftveisproblemer eller enda verre, dette kommer inn i lungene. Selv de ultrafine partiklene under PM 1 kan komme i blodet, som i verste fall til og med kan forårsake kreft. Svevestøv blir sett på som fremtidens største problem. Partikkelmodulen kan enkelt plasseres på appens brett og vil umiddelbart vise dataene.

Hvor kan sensoren plasseres?
PlasmaMade Air Sensor kan enkelt plasseres i ethvert rom. Det er også veldig enkelt å installere; registrerer du sensoren på WiFi-nettverket en gang og den er installert.

PlasmaMade-appen
I PlasmaMade-appen tar du direkte kontakt med PlasmaMade Air Sensor. Da får du øyeblikkelig innsikt i luftkvaliteten i det valgte rommet. Hvis det er endringer i luftkvaliteten, rapporterer appen dette umiddelbart. Appen ser også på data fra nærområdet og baserer også rådene sine på dette. På denne måten har du alltid et behagelig inneklima.