PlasmaMade video

Etter flere år med utvikling, Fikk PlasmaMade i 2013 lansert et revolusjonerende filter system spesielt utviklet for kjøkkenvifter i kjøkkenindustrien.
Våres PlasmaMade Airfilter kan monteres direkte på hvilken som helst kjøkkenvifte, dermed kreves det ikke lenger å ha et luftuttak. Fordelene med dette er en direkte besparelse på oppvarmings- og kjølingskostnader, fordi luften ikke lenger blir ventilert utenfor huset. Dette er hva vi kaller “resirkulering”. En ekstra fordel er at avtrekksviften også kan inkluderes i energimerkingen av ditt hjem, noe som betyr at energimerket endelig blir nøyaktig.

PlasmaMade Airfilter fjerner ikke bare matlukt men også pollen og bakterier inne i huset.
For å oppnå dette bruker PlasmaMade Airfilter 4 forskjellige teknikker.
Først omformer plasmaen O2 molekyler til O3 molekyler, noe som eliminerer lukt partikler.
Etter dette vil de elektrostatiske ytre kjernene skape ioner som passerer gjennom kokeluften.
I teknikk nummer tre vil elektrostatene med sin glassfiberkjerne fange opp og lagre grov forurensninger og fett og langsomt eliminere disse ved hjelp av elektroder i en stålbeholder og utvendig gitter.
Til sist, vil den ytre karbonkjernen rense luften og fjerner eventuelle rester, slik at vårt filter fullstendig eliminere både grov og fin forurensing.

PlasmaMade Airfilter er laget for å vare i 10-15 år og er i samsvar med de strengeste sikkerhetskravene. Andre systemer bruker som regel bare en enkelt teknikk i sine filter, og kan dermed ikke sammenlignes med vår revolusjonerende PlasmaMade system.
Hvert PlasmaMade Airfilter er ledsaget av et sertifikat av autentisitet som du kan registrere, slik kan du være sikret den beste servicen og et autentisk produkt.
Les alt om PlasmaMade i de mange artikler og pressemeldinger som kan bli funnet på nettet. Vi har også laget flere videoer tilgjengelig på vår egen YouTube-kanal.

Siden 2017 har PlasmaMade utvidet produktutvalget med PlasmaMade Carbon serien. Disse filtrene er laget i henhold til den samme ideen bak de opprinnelige PlasmaMade Airfilter. Den viktigste forskjellen er at PlasmaMade Carbon Airfilter eliminerer bare lukt fra matlaging.

Det unike med PlasmaMade Carbon Airfilter er at disse varer i 2-3 år takket være en bedre karbon-blanding som vi har valgt ut spesielt for dette filteret.
Filtrene er laget av materialer av høy kvalitet som svart stål og ABS plastikk. Disse filtrene vil også passe på all kjøkkenvifter, slik at PlasmaMade Carbon-serien tilbyr en egnet løsning for ethvert budsjett.
Unikt for vårt system er at du kan bytte alle PlasmaMade produkter med hverandre til enhver tid, og det er derfor vi kaller det vår Plug & Play-løsninger.

Vi håper at vi har gitt deg litt innsikt i vår filosofi.
I fremtiden vil PlasmaMade fortsette å arbeide med å forbedre filtrene for å bevare din helse og gjøre matlagingen til en mer behagelig opplevelse.
Vår neste oppgave er å fullstendig eliminere de fine partiklene som frigjøres når man lager mat.
Vi fortsetter å jobbe med vår overbevisning om at en kjøkkenvifter med resirkulering ikke bør trenge mer enn 300 m3/t for å oppnå riktig sugeevne.

Hva du kan vente av oss

A
En 100% naturlig prosess

Denne prosessen resulterer i 99,9 nytteeffekt.

B
Høy ytelse

Intet mekanisk forfilter er nødvendig.

C
Mikroorganismer

Filtrerer bort all uønskede substanser.

D
Oppdatert

PlasmaMade Luftfilter er i samsvar med nyeste EU standard 2015.

Sertifiseringer

Safety Tested
The PlasmaMade filter has been tested to guarantee operation and safety.

ISO 9001 Produced
The PlasmaMade air filter is produced according to the ISO 9001 standard.

Beste pris-ytelse
Det mest økonomiske plasma luftfilter i sin klasse.

Kvalitetsgaranti
PlasmaMade Luftfilter har 5 års garanti.filter_ass

info_pm

info_pm

latviaestoniabelgiumaustriacanadamexicoswitzerlandhungaryhongkongBosniaCroatiaAustraliaLuxembourgEgyptMalaysiaSloveniaMacaunorwayfinlandswedishfrenchitalyportugalturkeyGermanSpaindutchchinaSouth AfricasingaporedanishusarussiapolandczechEnglish